دخول



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

  حفظ البيانات؟
  
الرئيسية
التسجيل
اتصل بنا
البحث
أخر المواضيع            goweto_bilobedلماذ فضل الله شهر رمضان عن باقى الشهورالفتة بالكوارع I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:47 من طرف             goweto_bilobedرمضاااااااااااااااان كريمالفتة بالكوارع I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:32 من طرف             goweto_bilobedالرد بالأغاني ؟؟؟؟؟ !!!!! أرجو التثبيت لو يستاهلالفتة بالكوارع I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedحلل شخصية العضو اللي قيلك من الصورة الرمزية الفتة بالكوارع I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:15 من طرف             goweto_bilobed لعبة الصراحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه الفتة بالكوارع I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedشعورك ايه دلوقت ؟؟؟الفتة بالكوارع I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:09 من طرف             goweto_bilobedاعصر مخك وحاول تجيب كلمة بدون نقطالفتة بالكوارع I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:05 من طرف             goweto_bilobedإنتخاب أجمل اسم فى المنتدى ...........الفتة بالكوارع I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:01 من طرف             goweto_bilobedأَتْقَنَ آلغِيَابْ .. وَأَنَا أَتْقَنْتْ الحَنِيِنْالفتة بالكوارع I_icon_minitimeالسبت 10 أغسطس 2013 - 0:08 من طرف 

شاطر | 
 

 الفتة بالكوارع

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
emy
مراقبة قسم المطبخ
مراقبة قسم المطبخ
emy


المزاج : الفتة بالكوارع Pi-ca-11

الجنسية : الفتة بالكوارع 1egypt10

الجنس : انثى

تاريخ التسجيل : 28/09/2010

عدد المساهمات : 4835

لا يوجد

الكاتب المميز

mms : الفتة بالكوارع Mms-3


الفتة بالكوارع Empty
مُساهمةموضوع: الفتة بالكوارع   الفتة بالكوارع I_icon_minitimeالأحد 5 ديسمبر 2010 - 11:43

المكونات:

كوارع حسب الطلب
(ملح - فلفل أسود)
بصلة مقشرة ومقطعة مكعبات
خمس فصوص توم
صلصة الفتة البيضاء
صلصة الفتة الحمرا
أرز أبيض
خبز محمص
سمن
(خل + ثوم)
طريقة التحضير:

- إحنا طبعا بنجيب الكوارع مقطعه وإحنا بننظفها ونزيل الشعيرات الصغيره بطريقه سهله
- بنمسك القطعه اللى فيها شعر ونمشيها على النار من بعيد وبيتحرق الشعر وبيخف بنسبه كبيره
- تسلق الكوارع فى ماء به ملح وفلفل أسود وبصله مقطعه {وأى بهارات إنتى تفضليها} حتى تصل إلى النضج التام
- يرش قليلا من الصلصة البيضا (الخل والثوم) على الكوارع وتوضع فى الفرن

طريقة التقديم:
- بنفس صينية الخبز المحمص نضع قليلا من الشوربة والصلصة البيضاء
- نضع قليلا من الكوارع المقطعة قطع صغيرة
- نضع الأرز الأبيض فوقها
- نضع بقية الصلصة البيضاء
- ثم نضع الصلصة الحمراء
- ثم نضع الكثير من الفلفل الأسود على الوجه
- نضع معها طبقا من الصلصة الحمرا
- وطبقا من شوربة الكوارع مع الكوارع ويعصر عليها ليمونة
- وطبقا من الكوارع المحمرة بالفرن
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

الفتة بالكوارع

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: مطبخ المزاريطة :: اكلات المزاريطة-