دخول



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

  حفظ البيانات؟
  
الرئيسية
التسجيل
اتصل بنا
البحث
أخر المواضيع            goweto_bilobedلماذ فضل الله شهر رمضان عن باقى الشهورتورته الجيلى I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:47 من طرف             goweto_bilobedرمضاااااااااااااااان كريمتورته الجيلى I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:32 من طرف             goweto_bilobedالرد بالأغاني ؟؟؟؟؟ !!!!! أرجو التثبيت لو يستاهلتورته الجيلى I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedحلل شخصية العضو اللي قيلك من الصورة الرمزية تورته الجيلى I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:15 من طرف             goweto_bilobed لعبة الصراحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تورته الجيلى I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedشعورك ايه دلوقت ؟؟؟تورته الجيلى I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:09 من طرف             goweto_bilobedاعصر مخك وحاول تجيب كلمة بدون نقطتورته الجيلى I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:05 من طرف             goweto_bilobedإنتخاب أجمل اسم فى المنتدى ...........تورته الجيلى I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:01 من طرف             goweto_bilobedأَتْقَنَ آلغِيَابْ .. وَأَنَا أَتْقَنْتْ الحَنِيِنْتورته الجيلى I_icon_minitimeالسبت 10 أغسطس 2013 - 0:08 من طرف 

شاطر | 
 

 تورته الجيلى

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
emy
مراقبة قسم المطبخ
مراقبة قسم المطبخ
emy


المزاج : تورته الجيلى Pi-ca-11

الجنسية : تورته الجيلى 1egypt10

الجنس : انثى

تاريخ التسجيل : 28/09/2010

عدد المساهمات : 4835

لا يوجد

الكاتب المميز

mms : تورته الجيلى Mms-3


تورته الجيلى Empty
مُساهمةموضوع: تورته الجيلى   تورته الجيلى I_icon_minitimeالخميس 15 ديسمبر 2011 - 17:16

المقادير
5 بيضات
1 وربع كوب سكر
1ونص كوب دقيق
1 م بكينج بودر
1 م فانيليا
2 باكو جيلى فراوله
موز او اة فاكهه تحبيها



نضرب البيض والسكر والفانيليا




نضيف الدقيق والبيكنج بودر




لحد ما تبقى بالشكل ده




نكون مجهزين صينيه مدهونه بسمنه ودقيق ونصب فيها الكيكه







نكون مسخنين الفرن وندخلها ومنفتحش عليها قبل نص ساعه ونسيبها لحد ما تستوى
ودى بعد ما خرجت من الفرن




فى نفس الصينيه نقطع الموز او اى فاكهه




نحضر باكو جيلى ونصبه على الموز وندخلها التلاجه تجمد وده بعد ماجمد






نحط عليه الكيكه ونحضر باكو الجيلى التانى ونصبه عليها





وندخلها التلاجه تانى لتانى يوم

بعد كده نسخها على اقل شعله فى النار دقيقتين بس عشان نقلبها بس ناخد بالنا واحنا بنقلبها انا كانت حتقع من بس ربنا ستر



دى بعد ما قلبتها

وده لما قطعتها





تورته الجيلى Torta89jely%5B1%5D25-1-2010-23-9-38
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
KaIaN
عمدة المزاريطة
عمدة المزاريطة
KaIaN


المزاج : تورته الجيلى Pi-ca-20

الجنسية : تورته الجيلى 1egypt10

الجنس : ذكر

تاريخ التسجيل : 04/08/2010

عدد المساهمات : 3370

المشرف المميز لهذا الاسبوع

mms : تورته الجيلى 3368.imgcache


تورته الجيلى Empty
https://remiat.yoo7.com
مُساهمةموضوع: رد: تورته الجيلى   تورته الجيلى I_icon_minitimeالجمعة 16 ديسمبر 2011 - 18:46

اموت انا واعيد السنة جاااااااااااامدة ولازم اعملها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emy
مراقبة قسم المطبخ
مراقبة قسم المطبخ
emy


المزاج : تورته الجيلى Pi-ca-11

الجنسية : تورته الجيلى 1egypt10

الجنس : انثى

تاريخ التسجيل : 28/09/2010

عدد المساهمات : 4835

لا يوجد

الكاتب المميز

mms : تورته الجيلى Mms-3


تورته الجيلى Empty
مُساهمةموضوع: رد: تورته الجيلى   تورته الجيلى I_icon_minitimeالأربعاء 21 ديسمبر 2011 - 18:07

هههههههههههههههههههههه طيب جربها وقولي رايك فيها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

تورته الجيلى

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: مطبخ المزاريطة :: الحلويات-