المقادير
كيلو كوسه مقطع شرائح رقيقه
ربع كيلو لحمه مفرومه
كوب عصير طماطم
بصله مفرومه
2معلقه دقيق
نص كيلو لبن خالي الدسم
معلقه ذبده او سمن
بياض بيضه
ملح, فلفل
2/1معلقه صغيره قرفه
4/1 معلقه صغيره نعناع ناشف مطحون
الطريقه
تجهيز اللحمه
نشوح البصله بدون اي اضافات في طاسه تيفال وبعدين نحط اللحمه ونقلب واما لونها يتغير نضبف عصير الطماطم ونسيبها تتسبك
نتبلها بالملح والفلفل والقرفه والنعناع
تجهيز الكوسه
نحط الكوسه في حله تيفال وعليها قليل من الملح والفلفل وربع كوب ماء ونقلبها ونوطي النار عليها جدا ونسيبها تنزل الميه بتاعتها بعدين نحطها في مصفي ونسيبها مده ما تقلش عن نص ساعه علشان ما تنزلش ميه في الصينيه
تجهيز البشاميل
نقلب الدقيق مع اللبن مع معلقه السمن
ونحطهم علي النار مع التقليب المستمر حتي
يتكون البشاميل اللي عمره ما هيكلكع منك
بالطريقه دي
كده كل حاجه بقت جاهزه
نضيف اللحمه علي الكوسه ونحط عليهم نص
كميه البشاميل ونقلب بخفه نحط المكونات
دي في الصينيه ونحط باقي البشاميل علي
الوجه ونلمع الوش ببياض البيضه علشان
تحمر بسرعه
تتقدم مع سلطه خضراء