دخول



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

  حفظ البيانات؟
  
الرئيسية
التسجيل
اتصل بنا
البحث
أخر المواضيع            goweto_bilobedلماذ فضل الله شهر رمضان عن باقى الشهورطريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:47 من طرف             goweto_bilobedرمضاااااااااااااااان كريمطريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:32 من طرف             goweto_bilobedالرد بالأغاني ؟؟؟؟؟ !!!!! أرجو التثبيت لو يستاهلطريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedحلل شخصية العضو اللي قيلك من الصورة الرمزية طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:15 من طرف             goweto_bilobed لعبة الصراحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedشعورك ايه دلوقت ؟؟؟طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:09 من طرف             goweto_bilobedاعصر مخك وحاول تجيب كلمة بدون نقططريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:05 من طرف             goweto_bilobedإنتخاب أجمل اسم فى المنتدى ...........طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:01 من طرف             goweto_bilobedأَتْقَنَ آلغِيَابْ .. وَأَنَا أَتْقَنْتْ الحَنِيِنْطريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالسبت 10 أغسطس 2013 - 0:08 من طرف 

شاطر | 
 

 طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
emy
مراقبة قسم المطبخ
مراقبة قسم المطبخ
emy


المزاج : طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة Pi-ca-11

الجنسية : طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة 1egypt10

الجنس : انثى

تاريخ التسجيل : 28/09/2010

عدد المساهمات : 4835

لا يوجد

الكاتب المميز

mms : طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة Mms-3


طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة   طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة I_icon_minitimeالثلاثاء 18 يناير 2011 - 13:40

المقادير:
لحم مفروم
سمن
ملح
فلفل أسود
بصله كبيره
شوربه ( بفضل شوربة اللحمه)
8 شرائح رقاق
الخطوات :
1- نحضر العصاج : نقطع البصله قطع صغيره أو نبشرها و نقلبها بملعقة سمن على النار حتى تصفر ثم نضيف اللحمه المفرومه و الملح و الفلفل و نقلب حتى تنضج اللحمه المفرومه بشكل متوسط
2- نبلل الرقاق بالشوربه .
3- نحضر صينيه مستديره و ندهنها بالسمن.
4- نبدأ فى وضع 4 رقاقات مبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرىز
5- نضع العصاج و نفرده فوق الرقاق فى الصينيه
6- نضع بقية الرقاقات المبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرى
7- نضع ملعقة سمن فوق الوش
8- نترك الصينيه فى فرن حامى لغاية الوش ما ياخد لون
ده كده الطريقه العاديه و البسيطه لصينية الرقاق
بس ممكن أن أحنا نغير شويه فيها للتجديد لو حبينا و التغيير ده بيكون فى العصاج يعنى ماتقلقوش من أنكوا تفننوا شويه .
بعض المقترحات:
1- ممكن أضافة زيتون أسود أو أخضر مع اللحمه المفرومه عند تحضير العصاج أو أضافة بعض شرائح الهوت دوج
2- ممكن أضافة بيضه للحمه المفرومه .
3- ممكن نغير اللحمه المفرومه خالص و نحضر مكعبات فراخ مع مشروم مع شرائح رفيعه لفلفل أصفر و أخضر و أحمر و فى الحاله ده يكون أفضل نبلل الرقاق بشوربة فراخ .
طبعا المقترحات ده للى بيحب التجديد فى أكله .
أتمنى أن الطريقه تكون سهله و تعجبكم
طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة 1280614193

طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة 772165780
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: مطبخ المزاريطة :: اكلات المزاريطة-