دخول



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

  حفظ البيانات؟
  
الرئيسية
التسجيل
اتصل بنا
البحث
أخر المواضيع            goweto_bilobedلماذ فضل الله شهر رمضان عن باقى الشهورطريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:47 من طرف             goweto_bilobedرمضاااااااااااااااان كريمطريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:32 من طرف             goweto_bilobedالرد بالأغاني ؟؟؟؟؟ !!!!! أرجو التثبيت لو يستاهلطريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالسبت 28 يونيو 2014 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedحلل شخصية العضو اللي قيلك من الصورة الرمزية طريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:15 من طرف             goweto_bilobed لعبة الصراحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه طريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:14 من طرف             goweto_bilobedشعورك ايه دلوقت ؟؟؟طريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:09 من طرف             goweto_bilobedاعصر مخك وحاول تجيب كلمة بدون نقططريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:05 من طرف             goweto_bilobedإنتخاب أجمل اسم فى المنتدى ...........طريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالإثنين 2 سبتمبر 2013 - 4:01 من طرف             goweto_bilobedأَتْقَنَ آلغِيَابْ .. وَأَنَا أَتْقَنْتْ الحَنِيِنْطريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالسبت 10 أغسطس 2013 - 0:08 من طرف 

شاطر | 
 

 طريقة عمل المحشي

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
emy
مراقبة قسم المطبخ
مراقبة قسم المطبخ
emy


المزاج : طريقة عمل المحشي Pi-ca-11

الجنسية : طريقة عمل المحشي 1egypt10

الجنس : انثى

تاريخ التسجيل : 28/09/2010

عدد المساهمات : 4835

لا يوجد

الكاتب المميز

mms : طريقة عمل المحشي Mms-3


طريقة عمل المحشي Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل المحشي   طريقة عمل المحشي I_icon_minitimeالإثنين 11 أكتوبر 2010 - 18:30

المحشي





المقادير

) بتنجان أو كوسة أو فلفل أو طماطم أو ممبار أو ورق عنب
الخلطة :
تحمر بصلتين كبار في معلقتين سمن كبار + شوية زيت حتى ان يدبل لونهم
و يوضع عليهم ( جوزة الطيب + ملعقة كبيرة ملح + ملعقة صغيرة بهارات + فلفل + كمون + شطة )
يملاء الخلاط طماطم + قرن فلفل اخضر و يضرب جيدا
ثم نضع الطماطم على البصل بدون ان نصفيها+ معلقة صلصة + مكعب مرقة دجاج
و يترك الخليط حتى يسبك
- تغسل الخضرة جيدا ( 4 حزم بقدونس – 2 كسبرة – 2 شبت ) و يقطعوا
- ثم نضعهم على الخلطة بعد ما تسبك , و يتم وضعها على الارز المغسول جيدا
- و يتم حشو المحشي بها
نرص المحشي في الحلة بعد وضع ملعقة سمن و قليل من الزيت و حلقات الطماطم و خرط من الفلفل الاخضر
- نضع المحشي على النار و نسقيه بشوربة + مكعب مرقة + ملعقة من الصلصة ( مغليين ) و ملح اذا احتاج و يترك بعد ان يتشرب على نار هادية حتى يستوي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل المحشي

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: مطبخ المزاريطة :: اكلات المزاريطة-