المقادير :
* بطاطس مسلوقة
* ملح
* ملعقتين زيت
* بيضة
* ربع كوب لبن
* بازلاء وجزر مسلوق
* بصلة شرائح
* فلفل ألوان شرائح
* بهارات
* فلفل أسود
* كاري
* زعتر
طريقة التحضير والطهى :
1. اسلقى بطاطس بقليل من الملح وانزعى القشر اهرسيها ناعمة جدا بقليل من الزيت بعد التخلص من القشر
2. اخفقى البيضة بربع كوب لبن وضيفيها على البطاطس ثم ضيفي البازلاء المسلوقة مع الجزر المقطع رفيع
3. وضيفي البصلة وقطع الفلفل الملون على البطاطس
4. ضعى البهارات والفلفل وقليل من الكارى وقليل من الزعتر
5. افرديها فى صينية مدهونة بقليل من الزيت وضعي على الوجه القليل من الزيت أيضاً
6. ادخليها فرن متوسط ليحمر الوجه وتقطع وتقدم